FND Piran — hippokampos.org

Filatelija v Slovenski Istri na Facebooku  Filatelija v Slovenski Istri ima RSS feedFilatelija v Slovenski Istri ima RSS feed


Jadralni dvoboji v razredu RC 44
Portorož Cup 2007

Priložnostni žig RC 44Od četrtka, 29. marca, do nedelje, 1. aprila, so potekali jadralni dvoboji za Portorož Cup 2007. Ta prireditev je že druga po vrsti in se z njo pričenja serija regat v letošnjem letu. Tekmovalne ekipe so novozelandska Team Omega (Russell Coutts), nizozemska Team Aqua (Chris Bake), italijanski Mascalzone Latino (Vincenzo Onorato) in Magia - Team Punto Scotta (Gabriele Benussi), lanskoletna zmagovalka hrvaška Cro-A-Sail (Tomislav Bašić), japonska Beecom (Danec Morten Henrickson) in končno tudi slovenska Ekipa 44 (Gašper Vinčec in Janko Kosmina).

Naslednje regate so bile med 18. in 21. aprilom v Splitu (Hrvaška), med 31. majem in 3. junijem v Lizboni (Portugalska), med 20. in 23. junijem v Luganu (Švica), med 12. in 15. julijem v Malcesinah (Italija), med 10. in 13 oktobrom v Trstu (Italija) in zaključna regata med 5. in 9. decembrom v Dubaju (Združeni arabski emirati).

Žig in ovitek smo pripravili skupaj z Jahtnim klubom Portorož, ki je tudi sponzoriral izdajo in žig.

Št spominskega ovitka 37/07. Spredaj in zadaj.


Loading

gostovanje Slotraveler.com | Credits: Dynamic Drive CSS Library | © 2010 hippokampos.org